logoINTERNATIONAAL TRANSPORTBEDRIJF M. LESTERHUIS & ZONEN B.V. SCHEEMDA

Speciaal transport


Transportbedrijf Lesterhuis kan putten uit een meer dan 100-jarige ervaring. Reeds in de vorige eeuw onderhield de grootvader van de huidige directie al transportdiensten. Uiteraard met echte paardenkrachten, totdat in het begin van de jaren dertig de eerste vrachtauto aangeschaft werd. Transportbedrijf Lesterhuis kan putten uit een meer dan 100-jarige ervaring. Reeds in de vorige eeuw onderhield de grootvader van de huidige directie al transportdiensten. Uiteraard met echte paardenkrachten, totdat in het begin van de jaren dertig de eerste vrachtauto aangeschaft werd.

Onder leiding van twee gemotoriseerde agenten arriveert het transport. Behoedzaam draait de chauffeur van Lesterhuis van de afrit N33 het Veendammer industrieterrein De Vrijheid op. Nog een paar bochten en de vijf stalen spanten zijn op hun plaats. Spanten met een lengte van maar liefst 32 meter. Deze transportklus is illustratief voor de specialisaties van het internationale transportbedrijf Lesterhuis. Het vervoer van de stalen constructie-onderdelen vond bijvoorbeeld plaats met een tot 33 meter dubbel uitschuifbare oplegger.
Het is begrijpelijk dat de overheid aan dergelijk materieel hoge eisen stelt. Eén ervan is dat de oplegger toegerust moet zijn met aan te sturen achterassen.

Container transport

Naast de uitschuifbare opleggers, die o.a. ook wordt ingezet voor vervoer van pijpleidingen, beschikt Lesterhuis acht motorwagens met autolaadkranen. De zwaarste autolaadkraan heeft een hijsvermogen van maximaal 85 T/m. Daarnaast kan het Scheemder transportbedrijf semi-diepladers inzetten. Met dit materieel is Lesterhuis haar opdrachtgevers met name van dienst met het transporteren van containers, mobiele kantoorunits, bouw- en steigermateriaal etc.

Internationaal Transportbedrijf Lesterhuis legt zich naast transport ook toe op de verhuur en verkoop van nieuwe- en gebruikte zee-containers. Tevens kunt u bij ons terecht voor de verhuur van heftrucks.

Lesterhuis beschikt over voldoende op- en overslag capaciteit op de locatie in Scheemda, hier voor is een terrein van 4,5 hectare aanwezig.

Het laden en lossen van de container vindt plaats mbv. de autolaadkraan van één van de vrachtauto's of de op het terrein aanwezige heftrucks.

Home
Home


.© 2015 rocksdesign. All rights reserved.